Yayınlarımızdan haberdar olmak için bizi takip edin Takip Et Bize Yazın!

Eset NOD32 Antivirüs v14.0.22.0 Full İndir

Eset NOD32 Antivirüs v14.0.22.0 Full İndir
Eset NOD32 Antivirüs v14.0.22.0 Full İndir

ESET NOD32 Antivirus , BT güvenliğini gerçek anlamda entegre etmeye yönelik yeni bir yaklaşımdır. ESET LiveGrid tarama motorunun en son sürümü, bilgisayarınızı güvende tutmak için hız ve hassasiyet kullanır. Sonuç, bilgisayarınızı riske atabilecek saldırılardan ve kötü amaçlı yazılımlardan sürekli olarak haberdar olan akıllı bir sistemdir.

ESET NOD32 Antivirus, minimum sistem gereksinimleriyle maksimum koruma sunan eksiksiz bir güvenlik çözümüdür. Gelişmiş teknolojilerimiz, sistem performansını etkilemeden veya bilgisayarınızı kesintiye uğratmadan virüslerin, casus yazılımların, Truva atlarının, solucanların, reklam yazılımlarının, rootkit'lerin ve diğer tehditlerin girişini önlemek için yapay zeka kullanır.

Kötü amaçlı yazılımdan koruma ve istenmeyen posta önleme özellikleri sunan ESET NOD32 Antivirus etkinleştirme Anahtarı. ESET Mobile Security, önceki ürünün tüm işlevlerini içerir ve SIM kilidi ve uzaktan silme gibi yeni hırsızlık önleme işlevlerinin yanı sıra güvenlik denetimi ve güvenlik duvarı ekler. Eylül 2010'da, Windows Mobile ve Symbian sürümleri hem bireyler hem de işletmeler için kullanıma sunuldu.

Eset NOD32 Antivirüs Temel Özellikleri:

  • Bu versiyonun kullanıcı arayüzü, kullanılabilirlik testlerinin sonuçlarına göre önemli ölçüde revize edilmiş ve basitleştirilmiştir. GUI'deki tüm formülasyonlar ve bildirimler dikkatlice kontrol edildi ve kullanıcı arayüzü artık İbranice ve Arapça gibi sağdan sola dilleri destekliyor. Çevrimiçi yardım artık ESET NOD32 Antivirus seri dahil ile entegre edilmiştir ve dinamik olarak güncelleme destek içeriği sunar.
  • En iyi bilinen ve bilinmeyen virüsleri, solucanları, Truva atlarını ve kök setlerini proaktif olarak algılar ve temizler. Gelişmiş sezgisel tarama, benzeri görülmemiş kötü amaçlı yazılımları bile tespit eder, sizi bilinmeyen tehditlerden korur ve zarar vermeden önce onları etkisiz hale getirir. Web erişimi koruması ve anti-phishing, web tarayıcıları ve uzak sunucular (SSL dahil) arasındaki iletişimi izler. E-posta istemci koruması, POP3 (S) ve IMAP (S) protokolleri aracılığıyla alınan e-posta iletişimini kontrol etmenize olanak sağlar.
  • Algılama motorunu (eski adıyla "virüs imza veritabanı" olarak biliniyordu) ve program modüllerini düzenli olarak güncellemek, bilgisayarınızda en yüksek güvenlik düzeyini sağlamanın en iyi yoludur.
  • Çalışan işlemlerin ve dosyaların itibarını doğrudan ESET NOD32 Antivirus içinde kontrol edebilirsiniz.
  • Tüm USB çubuklarını, hafıza kartlarını ve CD / DVD'yi otomatik olarak kontrol eder. Ortam türü, üreticisi, boyutu ve diğer özniteliklere göre çıkarılabilir ortam tabanını engeller.
  • ESET NOD32 Antivirus kullanarak sistemin davranışını daha ayrıntılı olarak özelleştirebilirsiniz. Sistem kayıt kurallarını, etkin süreçleri ve programları belirleyin ve güvenlik durumunuzu optimize edin.


Sistem Gereksinimleri:

  • Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (32 bit veya 64 bit)
  • 1 GB boş alan
  • 2 GHz çok çekirdekli işlemci
  • 2 GB RAM
  • 1280 x 768 ekran

Hepsinden önemlisi, bir virüs imza veri tabanının veya ürün modülü güncellemesinin istikrarsız veya bozuk olduğundan şüpheleniyorsanız, önceki sürüme geri dönebilir ve güncellemeleri belirli bir süre için devre dışı bırakabilirsiniz. ESET NOD32 Antivirus'te artık çocuklar, gençler veya ebeveynler gibi ebeveyn denetimi işlevi yoktur. Ebeveyn kontrolü kategorileri, kullanıcı hesabının yaşına göre filtre tabanlıdır. Ebeveyn kontrolü etkinleştirildikten sonra bu kategorileri her kullanıcı hesabı için özelleştirebilirsiniz. Benzer şekilde ESET NOD32 Antivirus Lisans anahtarı 2021, bilgisayarınızda meydana gelebilecek farklı saldırı türlerini ve güvenlik açıklarını belirlemek için gelişmiş filtreleme seçenekleri sunar.

BACG-XNAR-T7FM-6UBC-SFG3
TJP7-XWAW-3B7T-RWXX-RRCP
BC64-XX9N-TCEN-9E6A-KFVX
SAU2-XNBR-S4D6-9S9B-5RCW
RVHS-X4HX-J3UV-2AAR-94T2
9EHF-XMRV-NKNM-7RVX-XWT
S754-X5BA-PPDC-ATUC-XFF3
3KUR-XA27-GNDU-ABBP-CNFM
J9UD-XTSG-X9C2-V6A9-7JSV
XTEG-X9P3-957C-6BDA-TFSH
UUID-X9VG-9BT4-49DU-K9UM
C2WG-XRF9-HPD5-TBMT-9VCE

Programı aşağıda ki linkten ücretsiz olarak indirdikten sonra, yukarıda vermiş olduğumuz serial,keyler full sürüm yapabilirsiniz.

Bütün işlemler bu kadar umarım herkes için faydalı bir makale yazısı olmuştur. Yayınlarımızı beğeniyorsanız bizi takip etmeyi unutmayın lütfen. 😉

Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵ 

Bu Makaleyi Değerlendirin

Yazar

Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

16 yorum

  1. winrar şifresi ne hoca
  2. şifre 12345 miş deneyerek buldum
  3. programı vermişsinde kardeş rar şifresiz nye yarıyor yayınladığın program ??
  4. Merhaba rar şifresi nedir?
  5. rar şifresi neeeeeeeeeeeee
  6. rar şifresi nedir hocam
  7. rar şifresi nedir acaba?
  8. hocam arşiv şifresi ne ?
  9. .rar şifreli
  10. rar sifresi
  11. rar şifresi ne
  12. rar şifresi ne
  13. parola nedir
  14. rar şifreli
  15. Rar şifre?
  16. arakadaşım rar şifresi ne bunun yazmışsında
YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...
Yorum Gönder
  • A-
  • A+
Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede çerezler sunuyoruz.
More Details
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar gezinmeye başlayın.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.