Yayınlarımızdan haberdar olmak için bizi takip edin Takip Et Bize Yazın!

Microsoft Office Tool Plus İndir - Seçmeli Office Kurma Aracı

Microsoft Office Tool Plus İndir - Seçmeli Office Kurma Aracı
Windows için Office Tool Plus'ın en son sürümünü, bağımsız çevrimdışı yükleyiciyi Ücretsiz İndirin. Office'i yönetmek, indirmek ve yüklemek için kullanılan bir araçtır. Office Tool Plus, Microsoft'un Office Dağıtım Aracını temel alır. Office yüklemenizi özelleştirebilir ve yapılandırabilir ve Office'i İnternet olmadan yüklemek için yükleme dosyalarını indirebilirsiniz.

Microsoft Office Tool Plus İndir - Seçmeli Office Kurma Aracı

Office Tool Plus'a Genel Bakış


Office Tool Plus'ı kullanmak için yürütülebilir dosyayı resmi web sitesi, geliştirici web sitesi veya GitHub gibi mevcut web sitelerinden birinden indirmeniz yeterlidir. Çalışma zamanıyla birlikte gelen sürümü seçmenizi öneririz; böylece Office Tool Plus'ı çalıştırmak için bilgisayarınıza herhangi bir şey yüklemenize gerek kalmaz.

İndirdikten sonra Office Tool Plus'ı açabilir ve istediğiniz ürünleri, sürümleri, dilleri, güncelleştirmeleri ve diğer seçenekleri seçerek Office dağıtımınızı özelleştirebilirsiniz. Ayrıca Office Tool Plus'ın Office'i etkinleştirme, temizleme, dönüştürme, yedekleme ve geri yükleme gibi ekstra özelliklerinden de yararlanabilirsiniz.

Office kurulumunu yapılandırın ve bileşenleri, dil paketlerini vb. ekleme ve kaldırma gibi yüklü C2R ürünlerini özelleştirin.

Thunder, Aria veya Microsoft resmi programları kullanılarak indirilebilen Office kurulum paketini veya dil paketini indirin.

Microsoft Office Tool Plus İndir - Seçmeli Office Kurma Aracı



Mevcut Office'inizi yapılandırın, güncelleme kanalını değiştirin, ürün dilini silin, ürünü silin veya Office'i temizlemek için yerleşik komut dosyalarını veya araçları kullanın.

Ofisinizi etkinleştirin. Ürün anahtarını ayarlayın, KMS sunucu adresinizi yapılandırın veya Office sürümünü dönüştürün. (Not: aracın yerleşik bir KMS aktivasyonu yoktur; yalnızca bir KMS sunucusunu yapılandırma yeteneği sağlar.)

Office Tool Plus, Office, Visio ve Project'in bilgisayarlarına hızlı ve kolay bir şekilde yüklenmesini isteyen herkes için eksiksiz bir çözümdür. Hemen indirin ve bu inanılmaz aracın tüm avantajlarından yararlanın.

Microsoft Office 2024


Bu araçla Microsoft Office 2024'ün yeni sürümünü de yükleyebilirsiniz. Öncelikle uygulama ayarlarına (Office Tool Plus) erişmeniz ve "dahili kanalları görüntüle" seçeneğini işaretlemeniz gerekir, ardından ürünleri yönet/ekle sekmesine geri dönebilirsiniz. 2024 versiyonları görüntülenecektir.

Ardından “önce indir, sonra dağıt”  “Masaüstü kısayolları oluştur” kutularını işaretleyin.

Sistem Gereksinimleri


Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
2 GB RAM veya (Önerilen 4 GB)
200 MB veya daha fazla boş disk alanı


Programı aşağıda ki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

Bu Makaleyi Değerlendirin

Yazar

Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...
Yorum Gönder
  • A-
  • A+
Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede çerezler sunuyoruz.
More Details
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar gezinmeye başlayın.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.
A+
A-