Yayınlarımızdan haberdar olmak için bizi takip edin Takip Et Bize Yazın!

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys
Wintoys Bilgisayarınızın en iyi durumda çalışmasını sağlamak, özel yazılım kullanılarak gerçekleştirilebilecek periyodik bakım işlemlerini gerektirir. Wintoys, Windows 10 ve 11 kullanıcılarının güvenli, temiz ve duyarlı bir sistemi koruyarak yerel bilgisayarı optimize etmesine ve yükünü kaldırmasına olanak tanıyan bir Windows Mağazası uygulamasıdır. Üstelik Bilgisayar'nızın ayarlarını kontrol altına almak için uygulanabilecek çeşitli ince ayarlara sahiptir.

Sistemi temizlemek ve performansını korumak için gereken tüm araçlar Wintoys'ta tek tıklama uzakta. Zarif, siyah temalı arayüz, hepsi elinizin altında olan uygulama ve hizmet yönetimi araçlarını, sistem optimizasyonlarını ve ince ayarları kapsayan çeşitli sekmelerden oluşur.

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys

Wintoys, ayrıca özel bir uygulama yönetimi ve kaldırma aracını bir araya getirerek, yüklü yazılımları hızlı bir şekilde filtrelemenize ve artık gerekmeyen veya kullanılmayan programları, hatta varsayılan kaldırma seçeneğiyle gelmeyen programları kaldırmanıza olanak tanır. Aynı şey çalışan tüm hizmetler için de geçerlidir; Wintoys, Windows'un özel araçlarını kullanmak zorunda kalmadan hizmetleri izlemenize, durdurmanıza ve başlatmanıza olanak tanır.

Bilgisayarın yükünü kaldırmak, bilgisayarın komutlarınıza tepki verme biçimine de yardımcı olacaktır. Geçici dosyalar, görev çubuğu öğeleri, sistem geri yükleme noktaları ve depolanan diğer veriler kolaylıkla temizlenebilir. Başarısız güncellemeler, çökmeler veya donmalar, bozuk simgeler veya küçük resimler, grafik sürücüsüyle ilgili sorunlar veya diğer benzer sorunlar durumunda, sistem tanılama ve onarımını çalıştırmak için Wintoys'u kullanabilirsiniz.

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys

Wintoys, Windows deneyiminizi kişiselleştirmenize yardımcı olmaya hazır çok sayıda araç içerir. Bunu yalnızca sistem bakımını çalıştırmak ve bilgisayarın en iyi durumda olduğundan emin olmak için kullanmakla kalmaz, aynı zamanda Windows'un verilerinizi toplama şekli üzerinde daha fazla kontrole sahip olabilir ve donanım ve yazılım bileşenleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

İçindekiler

Wintoys ile Windows Nasıl Optimize Edilir?


Wintoys, işlevlerini altı sekmeye ayırır; her biri sizin için mükemmel bir Windows oluşturmak üzere etkinleştirme veya etkinleştirmeme seçeneklerini bir arada gruplandırır.

Wintoys'u kurup başlattıktan sonra yazılım arayüzü Ana Sayfa sekmesine açılır . Burada PC'nizin model referansı, işlemci, grafik kartı, RAM miktarı (Ram), performans puanının yanı sıra yüklü yazılım sayısı, işlem sayısı ve mevcut hizmetlerin ve hatta CPU'nun da bulunduğu taslağı bulunmaktadır. , GPU ve bellek doluluk oranları. Kısacası, çeşitli yardımcı programları kullanmaktan kaçınan eksiksiz bir kontrol paneli!

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys

Sol sütundaki Uygulamalar sekmesine tıklayın. Birkaç saniye sonra bilgisayarda yüklü uygulamaların tam listesi görüntülenir. Bunları türe göre ( Win32 veya Mağaza ) veya alfabetik sıraya göre sıralayabilirsiniz . Bunlardan biri size gereksiz geliyorsa ismine karşılık gelen satırın sonundaki üç üç noktaya tıklayın. Açılan menüden Kaldır'ı seçin . Bunun ne olduğunu kontrol etmek için Ara 'yı seçerek bir Google araması da yapabileceğinizi unutmayın. Gözat seçeneği sizi uygulamanın bulunduğu klasöre götürecektir.

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys
Hizmetler sekmesine tıklamak tüm aktif hizmetleri görüntüler. Uygulamalarda olduğu gibi, arızalı olmaları durumunda bunları devre dışı bırakabilir veya yeniden başlatabilirsiniz. ipiktogramı, hizmetin işlevi hakkında daha fazla ayrıntı elde etmenizi sağlar.

Boost sekmesi, ihtiyaçlarınıza göre etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için çeşitli seçenekleri bir araya getirir. Örneğin, bilgisayarın performans modunu ayarlayabilir, başlangıçta uygulamaları kaldırabilir, arka planda çalışan Windows uygulamalarını devre dışı bırakabilir, oyun ayarlarını vb. yapabilirsiniz.

Windows onarım ve bakım özelliklerine erişmek için Sağlık'a tıklayın. Daha sonra hızlı başlatmayı, Hazırda Bekletme modunu etkinleştirebilir, dizüstü bilgisayar vb. ise Bilgisayarınızın pilinin sağlığı hakkında bir rapor oluşturabilirsiniz. DISM, SFC ve CHKDSK işlevlerine geleneksel komut satırlarını kullanmadan bile erişmek mümkündür. Pratik. Declutter seçeneği sayesinde Wintoys ayrıca önbelleği, geçici dosyaları veya Windows Mağazası önbelleğini boşaltmanıza da olanak tanır.

Windows Ayarlarınızı Hızlı bir Şekilde Yapmanın En Kolay Yolu Wintoys

Son olarak Tweaks sekmesi , Masaüstündeki simgelerin görüntülenmesi, Başlat menüsünün davranışı, gizlilik ayarları vb. gibi belirli ayarları değiştirmek için çeşitli araçlara erişim sağlar. Daha da fazla ayarı değiştirmek için burada Tanrı Modunu bile etkinleştirebilirsiniz.

Programı aşağıda ki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen  bogdan-patraucean.github.io/wintoys/changelog ziyaret edebilirsiniz.


Wintoys v1.3.0.0.zip 163Mb




Bu yazı Serkan Gündoğdu tarafından yazılmıştır. ✔ Bu içeriği Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın ⤵

Bu Makaleyi Değerlendirin

Yazar

Bilgisayar ve Yazılım Programları Hakkında En Güncel Bilgiler Bu Blog'da Bizi Takip Etmeyi Unutmayın.

Yorum Gönder

YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ...
Yorum Gönder
  • A-
  • A+
Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede çerezler sunuyoruz.
More Details
Oops!
İnternet bağlantınızda bir sorun var gibi görünüyor. Lütfen internete bağlanın ve tekrar gezinmeye başlayın.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.
A+
A-